home Meny close
Meny

Lenestol | Swoon 1770 Hallingdal 65 Lakkerte Eikeben

Fredericia

Varekode: 017843140100
Swoon Chair designet av Space Copenhagen fra danske Fredericia. Hallindal 65 er det første tekstilet designet for Kvadrat av Nanna Ditzel i 1965. Kommer både som ensfarget eller tofarget. Laget av 70% ull og 30% viskose. Finner i 58 forskjellige farger. Stiltestyrke 100.000 martinsdale og med en lysekthet på 7.
kr 26 784,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: Leveringstid 4-6 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

For å fylle gapet mellom lenestolen og loungestolen designet Space Copenhagen "Swoon" Chair. Stolen har et organisk design innbyr til total avslapning med eksepsjonell ryggstøtte og komfort. Stolen er konstruert av et sprøytestøpt skall polstret med enten skinn eller tekstil og myke tekstilputer. Stolen er designet med tanke på å ikke ta for mye plass og for å være enkel og plassere. Den leveres i et stort utvalg av farger og materialer. Stolbena blir levert i fem ulike utførelser (lakkert eik, oljet eik, såpebehandlet eik, sort lakkert, røkt oljet eik).
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Stol
Materiale Stoff og heltre eik
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.