home Meny close
Meny

Lenestol | Swoon Lounge Petit 1776 Sunniva 717 Swivel Krom

Fredericia

Varekode: 046836500100
Swoon Petite 1776 svingstol har ben i stålgrått metall og er utført i stoffet Sunniva 717, et slitesterkt tekstil vevet i to toner av ull som gir en rik sandfarge. Stoffet lages i et flatt, tweed-lignende mønster som får en herlig og litt blank finish fra tilsetningen av en liten mengde polyamid.Med det enestående trekket som smelter sammen armlenene, setet og ryggen, i tillegg til støttende, myke puter, har du en moderne og skulpturell stol som passer i alle hjem. Swoon Lounge Petit er en nettere og hakket mer oppreist versjon av sin ikoniske forgjenger Swoon Lounge. Petite versjonen inviterer til total avslapning med sitt imøtekommende design og optimale sittekomfort.
I tillegg til diverse stoffer kan du velge mellom baser i flere materialer og stiler. Kom gjerne innom Bolina på Stabekk, hvor vi står klare med tekstilprøver og kan hjelpe deg med å designe din helt egen ‘drømme Swoon’, eller ring oss på 67 53 61 45 for en hyggelig prat.
kr 25 370,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | 8-10 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Lenestol
Leverandørnavn Fredericia
Materiale 58% Nyull, 25% Viskose, 8% Lin, 5% Nylon,
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.