home Meny close
Meny

Lenestol | Swoon 1770 Velour Harald 2 Sortlakkerte Ben

Fredericia

Varekode: 017843090100
Swoon Chair designet av Space Copenhagen for danske Fredericia i velour stoff "Harald" og sortlakkerte ben. 100% bomull. Stoffet er tettvevet med kort luvet velour.

Raf Simons har laget fargene, og du kan velge mellom 20 forskjellige. Slitestyrken ligger på 100.000 martindale som betyr at stoffet er meget slitesterkt og har en lysekthet på 6.

Merk: Frakt vil komme i tillegg dersom du ikke kan hente stolen på Stabekk.
kr 30 343,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare. Ta kontakt for leveringstid.

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

For å fylle gapet mellom lenestolen og loungestolen designet Space Copenhagen "Swoon" Chair. Stolen har et organisk design innbyr til total avslapning med eksepsjonell ryggstøtte og komfort. Stolen er konstruert av et sprøytestøpt skall polstret med enten skinn eller tekstil og myke tekstilputer. Stolen er designet med tanke på å ikke ta for mye plass og for å være enkel og plassere. Den leveres i et stort utvalg av farger og materialer. Stolbena blir levert i fem ulike utførelser (lakkert eik, oljet eik, såpebehandlet eik, sort lakkert, røkt oljet eik).

Kontakt Bolina for bestilling og valg av farger. NB. Bildene av stolene alene vises i forskjellige versjoner av stolen med stoffet Harald 2. Vi har en utstilt på Bolina.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Stol
Leverandørnavn Fredericia
Materiale 100% bomull og heltre eik
Mål B: 90 cm. D: 88,5 cm. H: 83,5 cm. Sittehøyde: 41,5 cm.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.