home Meny close
Meny

Stol | Taverna 46x52x80 Teak

Bruka

Varekode: 027183750100
Taverna stol i teak fra Bruka. Enkel og klassisk stol til utebruk med rygg og sete i sertifisert teak, understell i sort metall. Passer perfekt med resten av Taverna-serien fra Bruka.

Obs! Pga vekt og størrelse til benken vil det komme et frakttillegg på 199 kr. Teak er en kraftig type treverk som inneholder oljer som gjør det motstandsdyktig mot vær og vind. Som materiale er det velegnet til bruk i møbler og spesielt utendørs. Da teak er et levende materiale vil patinaen forandre seg med tid, og bli gråere. Ønsker du den gylne teak fargen bør den behandles jevnlig, og vi kan anbefale oljen fra Skagerak til dette.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Bruka
Produkt Stol
Leverandørnavn Bruka
Varenummer 2718375
Materiale Sete og rygg i sertifisert teak og understell i metall
Mål 46x52x80 cm
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.