home Meny close
Meny

Loungestol | The Canvas Chair Såpet Eik / Naturfarget Canvas

Fredericia

Varekode: 049351970100
Canvas Chair fra Fredericia, designet av Børge Mogensen. Canvas Chair var et av de siste møblene Mogensen tegnet før hans død i 1972, og har siden forblitt i arkivene - helt til nå. Stolen har et funksjonelt design med fokus på enkle, strukturelle former. Den er laget av naturlige materialer med flatt canvas som sete og rygg, og horisontale og vertikale linjer av såpet eik til rammen. Kombinasjonen gir en fin kontrast og en naturlig følelse av balanse.

Canvas-stolen vil passe inn overalt med sitt uformelle design og naturlige materialer. Den er både moderne og klassisk på samme tid, og vil være en stol som kan gå i arv i generasjoner.

Du kan også kjøpe sittepute til stolen.

Merk at stolen er bestillingsvare, ta kontakt med oss for mer info om leveringstid. NB: Pga vekten til stolen må den sendes med budbil. For fraktpris ring kundeservice på +47 67 53 61 45 eller kontakt oss på kundeservice@bolina.no.
kr 18 175,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | 7-10 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Lenestol
Materiale Eik, canvas
Mål B: 74 cm. D: 65,5 cm. H: 76 cm. Sittehøyde: 41,5 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.