home Meny close
Meny

Loungestol | The Hunting Chair 2229 Oljet Eik / Natur Lær

Fredericia

Varekode: 038543440100
The Hunting Chair 2229 fra danske Fredericia utført i oljet eik og naturlig lær. Den ikoniske designklassikeren ble designet av Børge Mogensen i 1950, og er hans første design med bruk av materialer som massivt treverk og sadel lær som utgjør sete og ryggen på stolen. Inspirert av middelalderens spanske møbelsnekkeri, som kan gjenkjennes i hele The Spanish Collection.

Stolen svever nærmest over gulvet med sin ramme av flott oljet eik, og blir et midtpunkt i rommet uansett hvor man plasserer den. God sittekomfort, eksklusive materialer og design på sitt ypperste kjennetegner The Hunting Chair.
kr 54 860,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare, ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Fredericia
Produkt Lenestol
Leverandørnavn Fredericia
Materiale Eik, skinn
Mål B: 70,5 cm | D: 87 cm | H: 67 cm | Sittehøyde: 28 cm | Vekt: 9 kg
Frakt og levering Frakt (+999 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.