home Meny close
Meny

Stol | Vendia Teak

Skagerak

Varekode: 035419800100
Vendia stolen er behagelig, nett og plassbesparende. Den kan enkelt foldes sammen, og tar relativt lite plass. Sammen med Vendia bord, som også kan kjøpes som et sett, passer det perfekt på små uteområder i hagen eller på balkongen. Stolene kan også enkelt matches med andre bord, også som ekstra stoler siden de er plassbesparende. Vendia er laget i 100% FSC-sertifisert teak fra Mellom-Amerika og Brasil. Teak er et godt valg for utemøbler da det er holdbart og hardt, og enkelt å vedlikeholde.
NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 3 145,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 2-4 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Stol
Materiale FSC-Sertifisert Teak
Mål BxDxH: 41 x 52,5 x 82,5 cm / Setehøyde: 45 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.