home Meny close
Meny

Støvkost | Geitehår Oiltreated Beech lys

Iris Hantverk

Varekode: 017601000100
Støvkost i oljet bøk og geitehår fra Iris Handverk.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Børsten er myk i hårene og bundet godt sammen så den ikke røyter. Geitehår er ikke statisk så det gjør den meget egnet til å bruke når du skal rengjøre tv`er eller dataskjermer. Geitehår skal ikke få vann på seg da det gjør at hårene krøller seg og mister alle sine gode egenskaper når du skal tørke støv. Når du ønsker å rengjøre støvkosten kan du dra igjennom med hånden din eller støvsuge den forsiktig.

Iris Hantverk er en liten bedrift i Sverige som startet med børsteproduksjon allerede på slutten av 1800-tallet. Børstene lages for hånd av synshemmede håndverkere, og med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 100 år. Iris Hantverk er god design i kombinasjon med kvalitet av naturlige materialer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Iris Hantverk
Produkt Støvkost
Leverandørnavn Iris Hantverk
Mål L: 30,5 cm | B: 3 cm | H: 7 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.