home Meny close
menu Meny

Støvkost | Geitehår Oiltreated Beech lys

Iris Hantverk

Varekode: 017601000100
Støvkost i oljet bøk og geitehår fra Iris Handverk.
kr 219,-

Tilgjengelighet: På lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Børsten er myk i hårene og bundet godt sammen så den ikke røyter. Geitehår er ikke statisk så det gjør den meget egnet til å bruke når du skal rengjøre tv`er eller dataskjermer. Geitehår skal ikke få vann på seg da det gjør at hårene krøller seg og mister alle sine gode egenskaper når du skal tørke støv. Når du ønsker å rengjøre støvkosten kan du dra igjennom med hånden din eller støvsuge den forsiktig. Iris Hantverk er en liten bedrift i Sverige som startet med børsteproduksjon allerede på slutten av 1800-tallet. Børstene lages for hånd av synshemmede håndverkere, og med samme teknikk og tradisjon som har blitt brukt i over 100 år. Iris Hantverk er god design i kombinasjon med kvalitet av naturlige materialer.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Iris Hantverk
Produkt Støvkost
Mål L: 30,5 cm. B: 3 cm. H: 7 cm
Vaskeanvisninger Støvsug forsiktig

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.