home Meny close
Meny

Strå | Wild Onion Grass H93cm

Abigail Ahern

Varekode: 042846170100
Britiske Abigail Ahern lager de herligste silkeblomster av svært høy kvalitet med håndmalte virkelighetstro detaljer. Ahern er inspirert av rå natur og eksotiske Australske vekster og lager produkter som gjenspeiler naturen på realistisk vis.

Disse stråene er nesten 1m lange og er en enkel måte å få det mer grønt hjemme, med lite vedlikehold som varer år etter år. Lengde på 81 cm.

Pris per blomst.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Abigail Ahern
Produkt Silkeblomst
Leverandørnavn Abigail Ahern
Varenummer AA-Y2-008
Materiale Silke og resin (kvae)
Vaskeanvisninger Tørk over støv med fuktig klut
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.