home Meny close
Meny

Strømpebukse | Fishnets Black

Dear Denier

Varekode: 02316251
Dette er Bolinas ubestridte favoritt blant strømpebukser, vi bare elsker fishnets! Dette er en rå nettingstrømpebukse med litt mindre huller som vil gi antrekket ditt en ekstra edge. Fishnets funker til alle kjoler og skjørt!

Historien bak Look the Pernille
Denne strømpebuksen er utviklet i samarbeid med den berømte stylisten og motebloggeren Pernille Theisbæk. Pernille er blant annet kjent fra dansk TV der hun har opplyst og inspirert danskene innen dagens motebilde og de nyeste trendene. Da Pernille ble spurt om hun kunne designe et par strømpebukser for Dear Denier var hun ikke i tvil, det måtte bli et par fishnets som den gang de ble laget var en kommende trend. Heldigvis har trenden hodt seg og strømpene er like aktuelle i dag!
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Dear Denier
Design Pernille Theisbæk
Produkt Strømpebukse
Leverandørnavn Dear Denier
Materiale 90% Polyamid | 10% elastan
Vaskeanvisninger Håndvaskes forsiktig
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.