home Meny close
Meny

Strømpebukse | Pernille Dots Black

Dear Denier

Varekode: 02316240
Pernille-strømpebukse i sort med ton-i-ton dots fra Dear Denier er både rå og elegant. Det er definitivt denne du skal ha når du vil tilføre antrekket det lille ekstra. Laget utelukkende av resirkulerte med materialer i 3d strikketeknologi som gjør den ekstra slitesterk. Strømpebuksen er semi-transparent og sitter behagelig rundt midjen.

Materiale: 78% resirkulert polyamid 22% resirkulert elastan. Strømpebuksene er produsert i en prosess uten utslipp og avfall. Dear Denier bruker kun resirkulerte materialer, fornybar energi og gjenbruker alt vann.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Dear Denier
Produkt Strømpebukse
Leverandørnavn Dear Denier
Materiale 86% Polyamid | 14% elastan
Vaskeanvisninger Håndvaskes forsiktig
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.