home Meny close
menu Meny
Nyhet!

Strømpebukse | Look de Pernille Black

Dear Denier

Varekode: 02316251
Dette er Bolinas ubestridte favoritt blant strømpebukser, vi bare elsker fishnets! Dette er en rå nettingstrømpebukse med litt mindre huller som vil gi antrekket ditt en ekstra edge. Fishnets funker til alle kjoler og skjørt!

Historien bak Look the Pernille
Denne strømpebuksen er utviklet i samarbeid med den berømte stylisten og motebloggeren Pernille Theisbæk. Pernille er blant annet kjent fra dansk TV der hun har opplyst og inspirert danskene innen dagens motebilde og de nyeste trendene. Da Pernille ble spurt om hun kunne designe et par strømpebukser for Dear Denier var hun ikke i tvil, det måtte bli et par fishnets som den gang de ble laget var en kommende trend. Heldigvis har trenden hodt seg og strømpene er like aktuelle i dag!
kr 179,-

Tilgjengelighet: På lager

* Påkrevde felt

Legg til mine favoritter
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Dear Denier
Design Pernille Theisbæk
Produkt Strømpebukse
Leverandørnavn Dear Denier
Materiale 90% Polyamid | 10% elastan
Vaskeanvisninger Håndvaskes forsiktig
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.