home Meny close
Meny

Sugerør | Bøyd 20cm Glass Rosa

Concept Zero

Varekode: 048847920100
Klassisk sugerør i rosafarget glass fra norske Concept Zero. Concept Zero sørger for bærekraftige, etiske og naturlige sugerør du kan bruke med god samvittighet, og ikke minst i lang tid! De er enkle i bruk, har et stilrent design og passer godt i alle hjem, men viktigst av alt gjør de godt for miljøet! Sugerørene fra Concept Zero inneholder ingen miljøskadelige materialer, og best av alt; de produserer ikke avfall! Glasset vil selvsagt kunne gjenvinnes. Vi anbefaler å kjøpe med en praktisk vaskekost for enkel rengjøring av sugerøret. ​Pris per stk.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Concept Zero
Produkt Sugerør
Leverandørnavn Concept Zero
Mål 20 cm
Vaskeanvisninger Vask med sugerørbørste
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.