home Meny close
Meny

Svamp | Kjøkkensvamp

Iris Hantverk

Varekode: 042849630100
Skuresvamp laget av 100% loofah. Når skureputen blir bløtlagt, blir den mykere og større. Den fungerer på alle overflater og er ideell for bruk på kjøkkenet. Rengjør skureputen ved å legge den i kokende vann med mildt oppvaskmiddel. Skyll den og la den tørke. Hvis den endrer farge eller blir for myk, er det på tide å legge den i komposten.

Loofah planten er i slekt med agurk og squash. Loofah dyrkes organisk og bærekraftig i Spania. Ingen sprøyting brukes og vanning gjøres med naturlig regn og resirkulert vann.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Iris Hantverk
Produkt Svamp
Leverandørnavn Iris Hantverk
Materiale Loofah
Mål Vekt: 15 gram | L: 12,5 cm | B: 8,3 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.