home Meny close
Meny

T-skjorte | Andreia Tee Shirt Ecru

Isabel Marant Étoile

Varekode: 03316496
Enkel stripet t-skjorte med v-hals i slim-fit passform fra Isabel Marant Etoilé. T-skjorten er laget i en blanding av bomull og lin. Style den til dine favorittjeans for et avslappet uttrykk.

Kine på bildet er 167 cm høy og petit i kroppen. Hun har på seg str. XS som er hennes vanlige størresle.

Bolina står som eneste norske nettbutikk som har tillatelse til å selge Isabel Marant Ètoile over nett. Det franske merke er en indiefavoritt blant stylister, moteredaktører, bloggere og moteelskere, og er kjent for sitt parisiske kule, men bohemske uttrykk. På Bolina finner du underlinjen Ètoile i tillegg til sko og tilbehør. Kolleksjonen inneholder alltid en nydelig blonde, den perfekte hverdagskjolen og strikk med fantastiske detaljer
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Design Isabel Marant
Produkt T-skjorte
Leverandørnavn Isabel Marant Etoilé
Materiale 50% bomull | 50% lin
Passform Slim-fit
Vaskeanvisninger Finvask kald

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.