home Meny close
menu Meny

T-skjorte | Andreia Tee Shirt Ecru

Isabel Marant Étoile

Varekode: 03316496
Enkel stripet t-skjorte med v-hals i slim-fit passform fra Isabel Marant Etoilé. T-skjorten er laget i en blanding av bomull og lin. Style den til dine favorittjeans for et avslappet uttrykk.

NB: Franske størrelser: En fransk str. 42 tilsvarer en norsk str. 40.

Isabel Marant selges dessverre ikke i nettbutikken, kun i butikken vår på Stabekk. Men du kan ringe oss på tlf. 67536145 og taste 3, for Bolina, og ta betaling over telefon eller vipps, så sender vi varen(e) til deg.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Isabel Marant Étoile
Design Isabel Marant
Produkt T-skjorte
Leverandørnavn Isabel Marant Etoilé
Materiale 50% bomull | 50% lin
Passform Slim-fit
Vaskeanvisninger Finvask kald

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.