home Meny close
Meny

Taklampe | Hooked 1.0 2,6m Nude/brass

Buster + Punch

Varekode: 023070170100
Enkel og elegant taklampe kalt Hooked 1.0 Nude fra Buster + Punch, Bestående av 1 stk. pendler med en liten tilhørende messingkrok som enten kan festes til sokkelen eller et annet sted i taket. Perfekt belysning på kjøkkenet, stuen eller i gangen.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Slik vil denne lampen kunne tilpasses akkurat i den formen du vil og fremstå med en helt egen skulpturell følelse! De lange ledningene vil henge i delikate og fine buer over og rundt lampen. Perfekt belysning på kjøkkene, stuen eller i gangen.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Buster + Punch
Produkt Lampe
Materiale Gummi og messing
Lyspære type E27 - 60 W
Mål Utgangspunktet er 15 x 4,5 x 10,5 cm men kan bli hvor vid (stor) du vil ettersom den henges. Ledningene er max 210 cm
Detaljer Kan ikke brukes i våtrom.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.