home Meny close
Meny

Taklampe | Nimba ø90 LED

Santa & Cole

Varekode: 021166560100
Designet av Antoni Arola for Santa & Cole, taklampen Nimba suspensjonslyset er en flytende ring som består av en metallprofil og har en indre nyanse som diffunderer lyset. Nimba taklampen er designet slik at lyset skinner fra senteret og gir lys til alle retninger rundt. Finnes i rustfritt stål eller forgylt materiale.
kr 35 200,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Santa & Cole
Produkt Taklampe
Materiale Rustfritt stål, glass
Mål Dia: 90 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.