home Meny close
menu Meny

Tallerken 20cm Grød steintøy

Broste

Varekode: 021653140100
Dessert tallerken "Grød" i steintøy fra Broste.
kr 169,-

Tilgjengelighet: 50+ på lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Levering 2-4 dager keyboard_arrow_down
    Vi sender pakkene fra vårt lager på Stabekk igjennom Bring. Bestiller du lagervarer før kl. 12 mandag til fredag, sender vi deg varene samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Broste Cph og den kjente restauranten GRØD i København, har i sammen laget serviseserien. "Samarbejdet mellem GRØD og Broste Cph handler om at udforske og udfordre de nordiske traditioner - med fokus på traditionelt minimalistiske design og en moderne og nysgerrig tilgang. Broste Cph's viden om design, inspireret af den nordiske natur kombineret med GRØD's passion for at udvikle moderne og kulinariske grød var det perfekte fundament for et samarbejde på en delt drøm. En drøm om at designe og udvikle det perfekte service til grød udtrykker den nordiske tradition i moderne design."
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Broste
Produkt Tallerken
Materiale Steintøy
Mål dia: 20 x h2,4cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.