home Meny close
Meny

Tallerken | Middag dia28cm Stone Gray

Nicolas Vahé

Varekode: 045144890100
Middagstallerken fra Nicolas Vahé i steingods vil gi et nytt og spennende preg til bordet ditt. Tallerkenens størrelse gjør den perfekt til middag og større retter. Det rustikke utseende kommer av de fine grå- og jordfargede tonene. For et personlig preg til oppdekningen kan du blande med annet servise i forskjellige farger og teksturer. Merk: da hver tallerken er unik kan farge og finish variere litt fra bildet.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Nicolas Vahé
Produkt Tallerken
Leverandørnavn Nicolas Vahé
Materiale Steingods
Mål Dia: 28 cm
Vaskeanvisninger Oppvaskmaskin
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.