home Meny close
Meny

Tallerken | Middag Setomono L dia26cm h6cm

Kristina Dam Studio

Varekode: 045952150100
Stor middagstallerken utført i hvitt stentøy fra Kristina Dam Studio. Vi elsker den særegne Setomono serien med tallerkener og skåler som kan tas fra hverandre og brukes separat eller sammen.

Setomono er inspirert av tradisjonell Japansk leirgods, med Skandinavisk vri. De rene avrundede linjene og klassiske hvite fargen gjør at settet passer inn i ethvert hjem. Kan vaskes i maskin og brukes i mikrobølgeovn.

Under produksjonsfasen blir skålene brent to ganger og formet individuelt av dyktige håndverkere, som sørger for ekstra holdbarhet og god kvalitet. Denne metoden gir også Setomono det karakteristiske matte og myke uttrykket.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Kristina Dam Studio
Produkt Tallerken
Leverandørnavn Kristina Dam Studio
Produkt-serie Setomono
Varenummer 119-000-110
Materiale Stentøy
Mål Dia: 26 cm | H: 6 cm
Vaskeanvisninger Kan vaskes i maskin
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.