home Meny close
Meny

Telysholder | Maxi Flutter

Luna Lighting

Varekode: 026023750100
Sjarmerende hvit telysholder i håndlaget glasert benporselen fra Luna Lighting. Motiv av små sommerfugler - perfekt som en liten oppmerksomhet til en du er glad i! De små hullene gir et magisk lysspill og er flotte å ha oppå peisen, på middagsbordet eller på bordet i hagen. Superfin å kombinere med andre telysholdere fra Luna Lighting! Bolinafavoritt i en årrekke.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Luna Lighting
Produkt Telysholder
Leverandørnavn Luna Lighting
Materiale Porselen

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.