home Meny close
Meny

Telysholder | Mini Robin

Luna Lighting

Varekode: 049566910100
Håndlaget liten telysholder av glasert porselen fra Luna Lighting. De små hullene gir et magisk lysspill som vil gi koselig atmosfære til ethvert rom. Perfekt oppå peisen, på bordet eller i vinduskarmen. Superfin å kombinere med andre telysholdere fra Luna Lighting! Bolinafavoritt i alle år.

Mini-versjonen av telysholderene fra Luna Lighting måler fra 5-7cm i høyden. Alle produktene er håndlaget av et lite team i London, derfor er hvert produkt unikt og kan variere litt i størrelse og utseende.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Luna Lighting
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.