home Meny close
Meny

Teppe | Gravel 200x300 Grey

Menu

Varekode: 038934110100
Et fint gulvteppe er alfa omega for et hyggelig hjem, og Gravel teppene fra danske Menu er et godt eksempel på hvorfor. Designer Nina Bruun ble inspirert av naturen og rå materialer når hun designet Gravel, og resultatet ble et særegent teppe i duse farger som passer inn i ethvert nordisk hjem.

Laget av naturlig ufarget ull, som er blitt vevd på en spesiell måte som gir den karakteristiske teksturen som kan minne om små stener på en strand. Den taktile overflaten er ikke bare pen å å se på men utrolig myk og behagelig å gå på. Passer perfekt under en stor sofa eller spisebord, i entreen eller på et soverom. Finnes i to farger og størrelser, her i Grey og størrelse 200x300 cm.
kr 12 995,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare, ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Menu
Produkt Teppe
Leverandørnavn Menu
Varenummer 5851139
Mål 200x300 cm
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.