home Meny close
Meny

Teppe | Kelim 182x244cm Nr54 Natural Dark

Massimo Interior

Varekode: 046828060100
Unikt håndknyttet kelimteppe i mørkebrune og grå nyanser fra Massimo. Gulvteppet er laget i Afghansk ull av svært høy kvalitet. Ull er et robust og naturlig selvrensende materiale som gjør at teppet krever lite vedlikehold. Det følger med underlag til teppet som gjør at det ligger stødig på gulvet. Her i størrelse 182x244 cm.

Kelimteppene fra Massimo er håndknyttet i Pakistan etter lokale tradisjoner og mønstre. Det betyr at hvert teppe er helt unikt og vil variere i mønster, farge og størrelse.

Fargene i kelimteppene fra Massimo er helt naturlige og har et vasket utrykk, noe som gjør at vanlig bruk og slitasje i liten grad vil synes.

Vi anbefaler å støvsuge teppet jevnlig. Husk og snu det en til to ganger i året for å unngå bruksslitasje. Solbleking kan forekomme dersom teppet blir utsatt for direkte sollys. Farging fra baksiden av teppet kan forekomme, så vi anbefaler å bruke underlagsteppe på delikate overflater (inkludert). Teppet må aldri rengjøres med kjemikalier.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Massimo Interior
Produkt Kelimteppe
Leverandørnavn Massimo Interiør
Produkt-serie Kelimtepper
Varenummer 1001536159-54
Fargebeskrivelse Mørk brun og grå
Materiale Afgansk ull
Mål 182x244 cm
Vaskeanvisninger Støvsuges jevnlig | Rens
Frakt og levering Frakt (+299 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.