home Meny close
Meny
-40%

Teppe | Monte #0308 177x220

Pampa

Varekode: 018616510100
Unikt gulvteppe produsert av dyktige håndverkere i Nord Argentina. Teppene er tradisjonelt flatvevd for hånd og de bruker saueull for å lage monokrome og naturlige tepper inspirert av klima og naturen i Sør-Amerika.
kr

Vanlig pris 17 999,-

Nå kun 10 799,40

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Monte-kolleksjonen har reist fra de tørreste skoger i Nord-Argentina, et område kjent som Monte. Forskjellige vevegrupper bruker saueull for å lage monokrome og naturlige tepper inspirert av den tørre, solfylte skog- og ørkenlandskap som deres forfedre har levd blant i århundrer. Bruken av lyse farger er en henvisning til blomster, insekter og andre livsformer som streifer omkring Monte, hvorav noen nå bare er et minne. Håndvevde av dyktige håndverkere, har disse Monte-teppene blitt hentet direkte for en god pris fra de samfunnene der de ble laget. Mange av teppene i denne samlingen bruker design og farge-måter som er eksklusive for Argentina, og kan ikke finnes noe annet sted i verden. Når du kjøper et Monte-teppe, bidrar du til å fremme Argentinas dyktige håndverkere i det globale samfunnet.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Pampa
Produkt Gulvteppe
Materiale Saueull fra Argentina
Mål 77 x 220 cm
Vaskeanvisninger Renses.
Detaljer Håndvevd. Tradisjonell flatvevd. Medium tråd.

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.