home Meny close
menu Meny

Teppe Monte #0311 160x215cm

Pampa

Varekode: 018616470100
Unikt gulvteppe fra Australia, produsert av dyktige håndverkere i Nord Argentina. Teppene er tradisjonelt flatvevd for hånd og de bruker saueull for å lage monokrome og naturlige tepper inspirert av klima og naturen i Sør-Amerika.
kr 17 999,-

Tilgjengelighet: 2+ på lager

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr fra 99-999 kr per kolli.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-3 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli sendt ut samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Si ifra på mail til kundeservice@bolina.no eller fyll ut angrerettskjemaet som vi sender deg på mail. Returporto betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 0369 Stabekk.
Beskrivelse

Detaljer

Monte-kolleksjonen har reist fra de tørreste skoger i Nord-Argentina, et område kjent som Monte. Forskjellige vevegrupper bruker saueull for å lage monokrome og naturlige tepper inspirert av den tørre, solfylte skog- og ørkenlandskap som deres forfedre har levd blant i århundrer. Bruken av lyse farger er en henvisning til blomster, insekter og andre livsformer som streifer omkring Monte, hvorav noen nå bare er et minne. Håndvevde av dyktige håndverkere, har disse Monte-teppene blitt hentet direkte for en god pris fra de samfunnene der de ble laget. Mange av teppene i denne samlingen bruker design og farge-måter som er eksklusive for Argentina, og kan ikke finnes noe annet sted i verden. Når du kjøper et Monte-teppe, bidrar du til å fremme Argentinas dyktige håndverkere i det globale samfunnet.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Pampa
Produkt Gulvteppe
Produkt-serie Monte
Mål 60 x 215 cm
Vaskeanvisninger Rensen.

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.