home Meny close
Meny

Bord | Bambus Lounge 45x45xh45 Natur

Tine K home

Varekode: 007995130100
Klassisk sidebord i bambus fra danske Tine K Home. Praktisk lite bord som kan brukes som et lite spisebord om man har mindre plass eller som ekstra sidebord ved siden av solseng/lenestol fra samme kolleksjon i hagen for eksempel. Bør stå under tak hvis den står ute og tas inn etter sommeren.

Obs: Pga vekt og størrelse av produkt, vil det komme en fraktpris på kr 199,- i tillegg.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Bambusmøblene fra Tine K Home er alle håndlagde og har et personlig preg. Bambus er et bestandig og miljøvennlig materiale med lang levetid og egner seg derfor godt i møbler. Møblene kan stå ute i sommerhalvåret, men holder seg penest om den får stå under tak/presenning. Bambus-serien til Tine K gir deg den herlige lounge følelsen og har et klassisk bohemsk uttrykk. Sofaene fra serien kan bygges på og festes sammen, som er supert om du har en større hage/balkong. Merk at bambusen vil bli få en gråere patina etter bruk.

Vil du lese mer om hvordan du tar vare på bambus, les mer på Tine K sin hjemmeside her.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tine K home
Produkt Sidebord
Leverandørnavn Tine K Home
Varenummer bamtable45
Materiale Bambus
Mål L: 45 cm | B: 45 cm | H: 45 cm
Vaskeanvisninger Bamboo Wash and Care Cleaner fra Tine K Home
Frakt og levering Frakt (+199 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.