home Meny close
Meny

Skap metall m/ glassdører&skuffer 72x40xh232cm sort

Tine K home

Varekode: 011456030100
Superfint metallskap med glassdører og skuffer fra Tine K Home. Vi elsker dette skapet marrokansk stil i ekte Tine K- signatur. Skapet er laget i metall og har glassdører og skuffer. Skapet kan brukes i alle rom men passer spesielt godt på kjøkken/ i spisestue til glass/servise og andre fine gjenstander du gjerne vil vise frem. Skuffene kan brukes til oppbevaring av duker, dekkebrikker, servietter, lys ++ Eller på kontoret til oppbevaring av viktige papirer, permer og kule bokser.
kr 17 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare - ta kontakt for eksakt leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Skapet er dessverre for tungt til å sende med posten. Men kan sendes med budbil, så ta kontakt med oss (kundeservice@bolina.no) angå frakt.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Tine K home
Produkt Skap
Materiale Metall, Glass
Mål 72 x 40 x H 232 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.