home Meny close
Meny

Gulvlampe | TMMRO Natural Oak + TMMP2 White Cardboard

Santa & Cole

Varekode: 016384350100
TMM Floor fra Santa & Cole er en gulvlampe designet av spanske Miguel Milá i 1961. TMM er en klassiker fra Milá, som er kjent for sine rene linjer og enkle, stilrene produkter. Gulvlampen er en kombinasjon av fantastisk design og funksjonalitet, som aldri vil gå ut av stil.
kr 5 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 6-8 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Gulvlampen har en god kombinasjon av funksjonell design og sinnsro, som utspiller seg i designprosessen. TMM gulvlampen står stabilt med den brede foten i et kryss og med en lampeskjerm som kan flyttes opp og ned. TMM er perfekt i stuen, på soverommet eller ved siden av sengen. Den justerbare skjermen gjør lampen meget praktisk hvis du ønsker å flytte den rundt med ulike behov. Base fot i eik og skjermen er av hvit papp.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Santa & Cole
Design Miguel Milá
Produkt Gulvlampe
Produkt-serie TMM
Varenummer TMMRO
Materiale Eik, papp
Lyspære type E27
Mål H: 166 cm | B: 60 cm
Frakt og levering Frakt (+499 kr)

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.