home Meny close
Meny

Topp | Diablo Light Camel

Aiayu

Varekode: 04647980
Kortermet genser fra Aiayu, i en baby-llamaull og bouclé-blanding. Denne er utrolig myk og materialet er litt fluffy, som både ser og føles fantastisk ut. De synlige sømmene tilfører fine detaljer samtidig som det gir genseren et avslappet utseende. Genseren er designet for en boxy, oversize passform som treffer rett over hoftene. Helt utrolig kul på alene til et par jeans, eller style med en skjorte under for lag-på-lag looken.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Aiayu
Produkt Genser
Leverandørnavn Aiayu
Materiale baby-llamaull
Passform Avslappet, litt oversize passform
Vaskeanvisninger Håndvask
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.