home Meny close
Meny

Trekk til gassgrill | Forno Grande

Morsø

Varekode: 048238620100
Trekk til Forno-gassgrill. Dette spesialdesignede trekket er meget godt egnet for ekstra beskyttelse mot regn og duskregn, som uunngåelig vil skitne til ovnen din når den står utendørs og ubeskyttet.

Trekket er laget av vanntett polyester. Når du bruker trekket trenger du ikke bekymre deg for rengjøring av grillen hver gang du skal bruke den.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 799,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Leveringstid: 2-4 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Morsø
Produkt Trekk til gassgrill
Leverandørnavn Morsø
Materiale Vanntett polyester
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.