home Meny close
Meny

Utebord | Terra B60xD60xH80cm

Morsø

Varekode: 048238320100
Det perfekte utebordet for å lage utekjøkken på terrassen og til din forno-grill. Bordet er av sort pulverlakert stål med håndtak samt krok i rustfritt stål og har fire hjul med to bremser.

Utebordet kan lett flyttes rundt ved hjelp av det rustfrie håndtaket, og krokene kan brukes til oppheng av redskaper. Du får på denne måten det perfekte supplement til ditt utekjøkken. Leveres umontert.

NB! Merk at dette er bestillingsvare, ta kontakt med oss på kundeservice på +47 67 53 61 45 - tast 2 eller kundeservice@bolina.no for eksakt leveringstid og info om fraktkostnader.
kr 4 999,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Leveringstid: 2-4 uker

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Morsø
Leverandørnavn Morsø
Materiale Pulverlakkert stål, rustfritt stålhåndtak
Mål B 60 x D 60 x H 80 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.