home Meny close
Meny

Vase | dia14xh19,5cm Grå

Atmosphere

Varekode: 045374600100
Vintage-vase av keramikk fra Song-Dynastiet i Kina (år 960-1279), en storhetstid for kunst og kultur i østen. Den antikke vasen er importert av franske Atmosphere, kjent for deres fokus på kvalitet, autensitet og asiatiske objekter. Vi synes ikke det finnes noe finere enn gjenstander med rik historie bak seg. Den unike vasen er flott alene som dekorasjon eller med tørkede blomster i.

På grunn av verdien og skjørheten til slike gjenstander må den hentes hos oss og kan ikke sendes med posten.
kr 1 999,-

Tilgjengelighet: Kan kun hentes i butikk

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Atmosphere
Produkt Vase
Leverandørnavn Atmosphere
Materiale Keramikk
Mål Dia: 14 cm | H: 19.5 cm

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.