home Meny close
Meny

Vegglampe | Petite Potence Black

Vitra

Varekode: 047556950100
Petite Potence vegglampe designet av Jean Prouvé for Vitra på 1940-tallet. Ideen back lampen er at kun de essensielle delene skulle brukes i produksjon, og resultatet ble den særegne og dødstøffe Petite Potence, med kun en lyspære og veggfeste i sort stål.

Lampen kan beveges i forskjellige vinkler ved å svinge på "armen". 103cm lang og dimbar.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Vitra er et sveitsisk selskap som har lang fartstid i interiør og møbelbransjen. Det er få merker som har gjort seg like bemerket, og kan skilte med designklassikere som Eames stolen, Panton stol, Hang It knaggrekke også mer i sin portefølje. Vitra jobber med de største designerne verden over, og produserer møbler og tilbehør som skiller seg ut uten å prøve for hardt.Vi gleder oss over å kunne tilby Bolina kundene våre favoritter fra merket!
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vitra
Design Jean Prouvé
Produkt Vegglampe
Leverandørnavn Vitra
Varenummer 20126502
Materiale Pulverlakkert stål
Mål L: 104 cm | B: 3,5 cm | H: 30 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.