home Meny close
Meny

Vegglampe Wall Hooked Graphite/Sm.Bronze

Buster + Punch

Varekode: 014424210100
Vegglampe i antrasittgrå lakert metall, sotet bronse fra Buster + Punch! Liten messingkrok er festet til slik at ledningen kan justeres opp og ned ettersom hvor lang du ønsker å ha den.
kr 4 199,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: 4-6 uker leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Beskrivelse

Detaljer

Eksklusiv vegglampe med fine detaljer i sotet bronse. Perfekt i stuen, i gangen og på kjøkkene. Kabel i matt svart gummi med dekorativ oppheng i svart metall.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Buster + Punch
Materiale Lakert metall, sotet bronse
Lyspære type E27
Mål Feste: B: 4,5 cm, L: 21,5 cm, D: 22 cm. Lengde på kabel: 50 cm
Frakt og levering Gratis frakt
Detaljer Pære må kjøpes i tillegg. Kan ikke brukes i våtrom.

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.