home Meny close
Meny

Veske | Bob Croco Noir

Jerome Dreyfuss

Varekode: 049968160100
Bob-veske i Croco Noir fra franske Jerome Dreyfuss.

Bob er en rektangelformet skulderveske som også kan brukes cross-body. Laget av høykvalitets skinn behandlet for den kule krokodille-effekten. På forsiden er vesken dekorert med de ikoniske metallstudsene Jerome Dreyfuss er kjent for.

På innsiden finner du et lite avtagbart speil, pluss en liten lommelykt og nøkkelhank, slik som i de fleste vesker fra Dreyfuss. Skulderstroppen kan justeres til din ønskede lengde. Vesken lukkes foran med magnetisk lukkemekanisme. Den sorte fargen gjør vesken perfekt til alle antrekk og anledninger.

Detaljer
• Mål: 20 x 9 x 5 cm
• Materiale: 80% kuskinn, 20% geiteskinn, fôr: 100% bomull
• Skulderstropp: 120 cm (justerbar)
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Leverandørnavn Jerome Dreyfuss
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.