home Meny close
Meny

Veske | Bob froisse bordeaux

Jerome Dreyfuss

Varekode: 032537890100
Clutch-veske med innebygd speil, lommelykt og nøkkelknipe innvendig. Bob Froisse Bordeaux er utført i eksklusivt lammeskinn og behandlet på en måte som har gitt den rynkete teksturen og høyskinns overflaten. Bordeaux er en dyp vinrød farge, som passer perfekt til de fleste antrekk! Kan bli bært over skulderen med skulderstroppen, som en cross-body veske eller håndholdt.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Varenummer 33BOBFRBX
Leverandørnavn Jerome Dreyfuss
Materiale 75% lammeskinn, 25% geiteskinn
Mål 20 X 9 X 5 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.