home Meny close
Meny

Veske | Bobi Lambskin Croco Gris

Jerome Dreyfuss

Varekode: 041174640100
Bobi veske i teskturert lammeskinn. Utført i eksklusivt grått skinn med krokodilleskinn look. Vesken lukkes med flapp og magnetknapp, den har to glidelåser i siden som gjør at den kan utvides. Stroppen er justarbar i to lengder (max. lengde 105 cm). Det er et avtagbart speil på innsiden av lokket, samt nøkkelring og liten lommelykt på innsiden.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Varenummer 34BOBICROG
Leverandørnavn Jerome Dreyfuss
Materiale 80% Lammeskinn | 20% Geiteskinn
Mål 25 X 15 X 10 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.