home Meny close
Meny

Veske | Edgar Medium Nubuck Kaki

Jerome Dreyfuss

Varekode: 045735030100
Hobo-veske fra franske Jerome Dreyfuss. Vesken er laget av 100% brunfarget geiteskinn og kan bæres over skulderen eller cross-body. Den justerbare skulderremmen i lær har en maksimal lengde på 75 cm. Denne har en stor lomme inni og en utenpå som lukkes med glidelås. Én lommelykt og nøkkelkrok inni. De små metall-detaljene er ikoniske for Jerome Dreyfuss og gir vesken et eksklusivt utseende. Den perfekte hverdagsvesken som tilfører et hvert antrekk det lille ekstra.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Leverandørnavn Jerome Dreyfuss
Materiale 100% Geiteskinn | For: 100% Bomull
Mål 30 x 33 x 14
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.