home Meny close
Meny

Veske | Holly Mini Cognac

Vanessa Bruno

Varekode: 047796850100
Holly-veske av raffia og skinn fra Vanessa Bruno. Vesken er foret med en bomullspose som enkelt kan lukkes ved å stramme snørene på toppen. Vesken kan brukes som håndveske, over skulderen eller cross-body. De praktiske hektene på siden lar deg bytte mellom skinnhåndtaket og den justerbare skinnstroppen. Dette er den perfekte vesken til sommerkjolen eller et avslappet antrekk med jeans og sneakers.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Vanessa Bruno
Produkt Veske
Leverandørnavn Vanessa Bruno
Materiale Skinn, raffia
Mål 19x 18 x 14 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.