home Meny close
Meny

Veske | Lulu M python brüle

Jerome Dreyfuss

Varekode: 036426070100
Lulu M python brüle vesken i fargen rust brun, er en medium størrelse skulderveske fra franske Jerome Dreyfuss. Vesken har en justerbar skulderstropp med dekorativ gullenke, flate nagler i gull og en praktisk lommelykt og nøkkelknippe innvendig. Den har tre romslige og nette lommer, to innvendige og en på utsiden bak.

Eksklusivt materiale av pyton med semsket lammeskinn som inventar. Laget i Italia.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 1-2 virkedager. Hvis du handler før kl.12.00 mandag - fredag vil pakken din bli behandlet samme dag.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Materiale Pyton, Semsket lammeskinn, Metall i gull
Mål 23 x 12 x 15 cm | Justerbar stropp: 105 cm
Detaljer Anbefaler impregnering før bruk
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.