home Meny close
Meny

Veske | Lulu Python Emeraud

Jerome Dreyfuss

Varekode: 045735390100
Lulu Python vesken i den fantastiske grønnfargen emeraude fra franske Jerome Dreyfuss. Laget av eksotisk pyton, synonymt med med luksus og kvalitet. Skinnet er smidig og har en flott tekstur. Vesken har en justerbar skulderstropp med gullenke, flate nagler i gull og en praktisk lommelykt og nøkkelknippe innvendig. Den har tre romslige og nette lommer, to innvendige og en på utsiden bak.

Laget i Italia.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Leverandørnavn Jerome Dreyfuss
Mål Veske: 90% Pyton 5% Lammeskinn 5% Geiteskinn | Innside: 100% Croute De Porc
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.