home Meny close
Meny

Veske | Misu L Kombu Green

CALA JADE

Varekode: 049390040100
Endelig er favoritten Misu Large tilbake i verdens fineste grønnfarge! Vesken er klassisk og samtidig moderne. Designet fusjonerer tradisjon og funksjonalitet i en perfekt kombinasjon. Dette synes vi er den optimale skinnvesken til hverdagsbruk og når du skal ut å reise. Du får plass til PC, en bok, sminkepung og vannflaske, pluss pluss.

Misu-vesken reflekterer selve ryggraden til Cala Jade. De har fokus på kvalitet, håndverk og funksjonelt design. Vesken er inspirert av skandinaviske bjørkekurver og flettede papirhjerter. Misu er håndlaget i vegetabilsk garvet skinn av dyktige håndverkere i India som er anerkjente for sine tradisjonelle veveteknikker. Vegetabilsk garving er den eneste måten å fremstille høy skinnkvalitet på bærekraftig vis.

Tips! Vesken vil få en unik patina over tid. Bruk klassisk balsam til skinn for å holde skinnet fuktig og rent.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke CALA JADE
Produkt Veske
Leverandørnavn Cala Jade
Materiale 100% Skinn
Mål B: 29 cm | H: 35 cm | Dybde: 20 cm
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.