home Meny close
Meny

Veske | Misu L Nut Meg

CALA JADE

Varekode: 038060510100
Misu L i fargen Nut Meg fra Cala Jade. Vesken er klassisk og samtidig moderne i en vakker brunfarge. Designet fusjonerer tradisjon og funksjonalitet i perfekt kombinasjonen. Dette synes vi er den optimale skinnvesken til hverdagsbruk og når du skal ut å reise. Du får plass til PC-en, en bok, en sminkepung og en vannflaske.

Misu-vesken reflekterer selve ryggraden til Cala Jade. De har fokus på kvalitet, håndverk og funksjonell design. Vesken er inspirert av skandinaviske bjørkekurver og flettete papirhjerter. Misu er håndlaget i vegetabilsk garvet skinn av dyktige håndverkere i India som er anerkjente for sine tradisjonelle veveteknikker. Vegetabilsk garving er den eneste måten å fremstille høy skinnkvalitet på bærekraftig vis.

Tips! Vesken vil få en unik patina over tid. Bruk klassisk balsam til skinn for å holde skinnet fuktig og rent.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke CALA JADE
Produkt Veske
Leverandørnavn Cala Jade
Materiale Vegetabilsk garvet skinn
Mål H: 22-43cm B: 42cm D: 20cm - Skulderreim: 98cm lang - Håndreim: 20cm lang

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.