home Meny close
Meny

Veske | Willy Split Suede Noir

Jerome Dreyfuss

Varekode: 046285440100
Halvmåneformet Willy-veske fra franske Jerome Dreyfuss. Laget av luksuriøst semsket kalveskinn. Vesken har flettede håndtak i tillegg til en avtagbar og justerbar skulderstropp. Plass til alle dine små nødvendigheter som lommebok, nøkler, mobil etc. Denne vesken er så anvendelig til både hverdag og fest, dette blir definitivt din go-to veske!
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Jerome Dreyfuss
Produkt Veske
Leverandørnavn Jerome Dreyfuss
Materiale Veske: 95% Kalveskinn, 5% Kuskinn | Fôr: 100% Bomull
Mål 25 X 13 X 5 CM
Frakt og levering Gratis frakt

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.