home Meny close
Meny

Vest | Gatien Brown

Aiayu

Varekode: 04653956
Vest fra Aiayu, strikket i 100% lamaull. Denne myke vesten har en feminin, rund hals og ribbestrikk-detaljer. Denne er perfekt over en skjorte, bluse eller langermet kjole for både litt ekstra varme og stil. På sommeren er den fin alene som topp til et par jeans eller skjørt. Vi elsker denne vesten, og spesielt de vintage-inspirerte detaljene!
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Aiayu
Produkt Vest
Leverandørnavn Aiayu
Materiale 100% Lamaull
Passform Avslappet, normal i størrelsen
Vaskeanvisninger Håndvask
Frakt og levering Gratis frakt

Flere aktuelle produkter:

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.