home Meny close
Meny

Vidunderkrem | 300gr Sitron

C Soaps

Varekode: 018973200100
Rengjøring for viderekomne og nybegynnere. C skurekrem av leire som skrubber alt du eier og har og mere til, uten mikroplast. Bruk for å rengjøre kobber, krom, messing, glass, porselen, servant, rustfritt stål, koketoppper, ovnsdøren, sølvtøy, badekaret, fuger mellom fliser, plast m.m. Ingen kjemikalier, kun finpudret leire og litt såpe.

Fukt svampen og gni på kremen til det skummer, puss i vei og skyll godt av med lunken vann. Gå over med en klut eller kjøkkenhåndkle ved behov. Skyll svampen og la den tørke etter bruk. NB. På veldig pent, litt mykt sølvtøy kan det forekomme små riper, så vi anbefaler å teste forsiktig før du skrubber for hardt.
  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke C Soaps
Produkt Skurekrem
Leverandørnavn C Soaps
Varenummer CH 601
Materiale Under 5% olje, glyserin og parfyme. Over 5% men under 15% såpe. Over 30% leire, vann.
Mål 300 gram
Frakt og levering Gratis frakt over 1000,- *Gjelder ikke møbler

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.