home Meny close
Meny

Stol | Virkelyst Teak/Ash

Skagerak

Varekode: 026847100100
Virkelyst stol er en moderne utestol med høy grad av komfort med sine store, myke puter. Stolens design er interessant med sine rette linjer i front og tilbakelente knekk i ryggpartiet. Kontrasten mellom den enkle trestammen og de myke putene skaper et spennende utemøbel.

Virkelyst er en serie loungemøbler fra danske Skagerak designet av Says Who. Serien består av lenestol, sofa, puff og bord i to størrelser.

Bestillingsvare. Husk at du må medberegne ekstra kostnad ved levering med budbil. Ta kontakt med kundeservice@bolina.no for mer informasjon.
kr 13 595,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare: ca. én ukes leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Utestol
Leverandørnavn Skagerak
Varenummer 2684710
Materiale Teak
Mål B: 142 cm | D: 83 cm | H: 65 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.