home Meny close
Meny

Sofa | Virkelyst Teak/Ash

Skagerak

Varekode: 026846850100
Virkelyst sofa er en stilren og komfortabel utesofa med store myke puter. Virkelyst er en serie ikoniske loungemøbler fra Skagerak med enkle linjer og en spennende vinkel i rygg og bakben. Materialet i putene er utviklet for å tåle vær og vind. Kan tas av.

Bestillingsvare. Husk at du må medberegne ekstra kostnad ved levering med budbil. Ta kontakt med kundeservice@bolina.no for mer informasjon.
kr 23 195,-

Tilgjengelighet: Bestillingsvare | Ta kontakt for leveringstid

  • check Fri frakt over 1000 kr. Gjelder ikke møbler keyboard_arrow_down
    Vi har fri frakt på alle ordre over 1000 kr. Ved større varer som enkelte tepper og møbler tilkommer det et ekstra fraktgebyr. Ta kontakt med oss på kundeservice@bolina.no eller ring 67536145 og tast 1. Skulle du ønske å returnere din bestilling er det du som kunde som dekker returkostnadene.
  • access_time Rask levering keyboard_arrow_down
    Ordre pakkes og sendes i løpet av 2-4 virkedager.
  • keyboard_return 14 dagers angrerett keyboard_arrow_down
    Fyll ut angrerettskjemaet som ligger vedlagt i din ordrebekreftelse. Returkostnader betales av deg som kunde. Pakken skal sendes til Bolina AS, Gamle Drammensvei 38. 1369 Stabekk. Ønsker du å bytte en vare må det avklares med oss på e-post (kundeservice@bolina.no) eller telefon (67 53 61 45 - tast 1), slik at vi kan bekrefte at ønsket produkt, farge eller størrelse er tilgjengelig på lager.
Tilleggsinformasjon

Tilleggsinformasjon

Merke Skagerak
Produkt Utesofa
Leverandørnavn Skagerak
Varenummer 2684685
Materiale Teak
Mål B: 142 cm | D: 83 cm | H:65 cm
Frakt og levering Frakt med budbil - Fraktkostnad avtales i etterkant

Mine favoritter

Det finnes ingen produkter som svarer til valgene.